about NVDTA

Our story

In het economisch denken van onze samenleving passen geen dromen. De kunst verliezen wij door tijd om te zetten in een valuta waarde. Vanaf de industriële revolutie draait het niet meer om het zijn maar om het gaan. De hierop volgende technologische ontwikkeling versnellen dit proces. Nieuwe generaties groeien hiermee op als normaal en zijn onderdeel van het systeem. Het systeem denken zorgt voor leegte in het creatieve brein. Deze leegte is te zien in de huidige architectuur. Geen geloof, dromen en fantasie. Maar oneindige vierkante meters van hetzelfde. Ontworpen vanuit effectiviteit.

 

Kastelen, paleizen, poorten, religieuze gebouwen en overheidsgebouwen geven zichtbaarheid aan onze dromen. Maar zijn verworden tot geschiedenis en attracties van vrijetijd. De systemen hebben onze architectuur overgenomen. Grootte volumes worden gerealiseerd op het achterland. Daar waar ons digitale leven afspeelt. Waar beleving van ruimte is veranderd in pixels. En waar geen waarneming is van onze zintuigen.

NVDTA gaat weer kastelen en paleizen maken. Om rijke ervaringen op te doen waarbij al onze zintuigen geprikkeld worden. Om te inspireren en te durven dromen. Op zoek naar geuren, kleuren, texturen en verhalen. Samenleven met de hoop maakt nieuwsgierig. Wij ontdekken architectuur!

social

Follow nvdta

Door ons te volgen houden wij je op de hoogte van onze dromen.
Wij werken aan diverse projecten en publicaties. Deze delen wij op sociaal media en
architectuur platformen. Laat je inspireren en kies zelf de vorm van verbeelden.

Biezenhuis