Vacature

Digital Design Specialist

NVDTA een bureau voor vormgeving van samenleving, in bouwkunst, virtuele architectuur en stedenbouw, kunst en wetenschap van het ontwerpen en/of de afwerking/inrichting daarvan van de gebouwde omgeving en/of virtuele omgeving waaronder begrepen steden, gebouwen, woningen, interieurs, landschappen, meubelen of objecten en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord; Aansprekende kunst maak je samen. We staan voor beeldschoon. Iedereen. Elke inbreng telt mee! NVDTA wordt geleid door een betrokken directie die middenin de projecten staat. Voor elk project wordt een team gevormd, van iedereen wordt een grote mate van flexibiliteit, betrokkenheid en inbreng verwacht. Ter versterking van ons team zijn we op korte termijn op zoek naar een ervaren kracht in de vorm van een projectcoördinator (m/v). 

JE FUNCTIE

Als 3D artist sta je mee in voor het uitwerken van ontwerpen en concepten. Materiaalkennis- en voeling zijn hierbij van groot belang. Je zal voornamelijk visualisaties voor vastgoedprojecten maken. Affiniteit met architectuur is dus een must. Je helpt mee bij het voorbereidende werk en ondersteunt de architect/tekenaar waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van 3D-beelden, renders en maquettes. Je kan ook bouwaanvraagplannen uitwerken.

JE PROFIEL

Bouwkunde diploma of gelijkwaardig, Je bent creatief, inventief en werkt zowel zelfstandig als in teamverband, Ervaring in het werken in een omgeving voor architectonisch ontwerp en projectoplevering, het leveren/ ondersteunen van complexe projecten met behulp van BIM-principes, Affiniteit met automatisering in het architectonisch ontwerp en opleveringsproces is een must, Geavanceerde en uitgebreide kennis en ervaring met Revit en Dynamo, Ervaring met datagestuurde benaderingen en analyses is een voordeel, Rhino, Solibri en Grasshopper ervaring is voordelig, Je hebt grote visualisatie vaardigheden tegenover architectuur, Je hebt een ontwerpende en onderzoekende attitude met affiniteit voor detaillering en finesse, Je hebt ruimtelijk inzicht en beschikt over goede analytische vaardigheden, Je kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en organiseert je werk ook op die manier, Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de designwereld, Je hebt passie voor je werk en de nodige fierheid over het geleverd resultaat, Je bent communicatief en klantvriendelijk, Je bent een aangenaam en fijn collega met een gezond gevoel voor humor Softwarekennis: Revit, Autocad, SketchUp, 3DS max + V-ray (of andere), Adobe-software en MS Office, Een diploma in architectuur of ervaring is een plusplunt.

WAT BIEDEN WIJ JOU

NVDTA biedt een aangename werkplek met fijne collega’s op een mooie locatie in het centrum van Zwolle. In ons dynamisch bureau krijg je ruime ontplooiingskansen en werk je aan boeiende projecten, die je kunnen uitdagen tot het uiterste van je kennis en inzicht. Onze projecten hebben een grote onderlinge verscheidenheid. Je werk zal de nodige afwisseling bevatten. NVDTA is een gestaag groeiend kantoor met een lange termijn filosofie betreft het aanwerven van medewerkers.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Aanmelden doe je door onderstaand formulier in te vullen en je cv en portfolio in een pdf van maximaal 10MB toe te voegen.

    CV en portfolio